Serverele noastre folosesc protocolul SSL pentru conectare, ceea ce inseamna ca toate mesajele tale sunt trimis in siguranta si criptate. O explicatie mai amanuntita se afla in textul de mai jos, preluat de pe site-ul celor de la IBM:

Protocoalele SSL (Secure Sockets Layer) şi TLS (Transport Layer Security) ajută la asigurarea confidenţialităţii peste o reţea. Conexiune universală creează un depozit de certificate care conţine Certificate ale Autorităţii de certificare, Certificate CA pentru uz de către SSL sau TLS. Unele aplicaţii de service folosesc SSL sau TLS pentru a proteja informaţiile.

Obiectivul protocolului TLS şi predecesorul său SSL este acela de a furniza confidenţialitate peste Internet. Aplicaţii client şi server TCP/IP care sunt activate SSL pot comunica într-un mod care împiedică ascultarea, modificarea sau falsificarea mesajelor. Aceste protocoale (inclusiv SSL şi TLS) furnizează criptarea, integritatea şi autentificarea.

Protocolul SSL sau TLS este alcătuit din două protocoale separate: protocolul de înregistrare şi protocolul dialog de confirmare. Protocolul dialog de confirmare este încapsulat în cadrul protocolului înregistrare. Dialogul de confirmare SSL stabileşte o conexiune sigură între client şi server.